delo ehf

Odgođena Podravkina europska utakmica u Rumunjskoj, protivnice nisu prihvatile zamjenu domaćinstva

Klub je uložio sve napore da se utakmica odigra u Koprivnici, no rumunjska ekipa takvu je opciju odbila zbog, kako navode, nemogućnosti organizacije putovanja u Hrvatsku u tako kratkom roku.

20:22h
0
Foto: Ivan Brkić / RK Podravka Vegeta

Utakmica četvrtog kola grupne faze DELO EHF Lige prvakinja između RK Podravka Vegete i rumunjske Ramnicu Valcee je odgođena do daljnjega. Susret koji se trebao igrati u nedjelju u 16 sati u Rumunjskoj odgođen je zbog cjelokupne situacije oko koronavirusa u toj državi, objavio je koprivnički klub.


Rukometnom klubu Podravka Vegeta ponuđena je zamjena domaćinstva, a koprivnički klub je to prihvatio unatoč kratkom vremenu za organizaciju. Klub je uložio sve napore da se utakmica odigra u Koprivnici, no rumunjska ekipa takvu je opciju odbila zbog, kako navode, nemogućnosti organizacije putovanja u Hrvatsku u tako kratkom roku.

Epilog svega jest to da se utakmica neće igrati ovog vikenda, već je odgođena za neki drugi, zasad neodređeni datum. U EHF-u su svjesni da je odluka o odgodi utakmice daleko od idealne, no okolnosti nisu dopustile odigravanje utakmice u nadolazećem vikendu. Sve odluke donesene su zbog sigurnosti i integriteta igračica i obje ekipe, što je prioritet u EHF-ovim natjecanjima.

 

čitam...