18.2 C
Koprivnica
Petak, 31. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
LiDraNo

Odlazak na državno natjecanje zaslužile su Monika Valec i Lorena Hrković iz Križevaca
O

Ne propustite

Lorena je napisala jedan od petnaest najboljih novinarskih radova, a radi se o intervjuu s akademikom Stjepanom Domjanovićem.

Učenice osmog razreda Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima Monika Valec i Lorena Hrković, putuju u Primošten na državnu smotru LiDraNo.

Monika je svoje mjesto na državnom natjecanju izborila recitacijom pjesme Roda Zlatka Tomičića, za što ju je pripremala mentorica profesorica Danijela Zagorec. Moniki je ovo četvrti nastup na LiDraNu i prvi put da je došla do državne razine.

Lorenu je, pak, državno povjerenstvo izabralo jer je napisala jedan od petnaest najboljih novinarskih radova, a radi se o intervjuu s akademikom Stjepanom Domjanovićem “Glagoljica se ne može čitati brzo kao latinica”. Moniki je mentorica profesorica Martina Valec-Rebić.

Državna razina smotre održavat će se od 20. do 23. ožujka.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×