Odlični rezultati mladih strijelaca S.Š.K. Podravka

08:40h
0
Mlade nade S.Š.K. Podravka

Na prvom turniru Olimpijskih nada u gađanju ISSF-zračnim oružjem, održanom na zagrebačkoj streljani Vrapčanski potok, mladi strijelci S.Š.K. Podravka postigli su odlične rezulate.

Ivana Babić ostvarila je rezultat od 392 kruga u disciplini ISSF zračna puška čime je u konkurenciji mlađih juniorki do 17 godina starosti osvojila prvo mjesto. U konkurenciji starijih juniorki, do 20 godina starosti, Ivana Babić ostvarila je plasman na drugo mjesto. Ovim rezultatima Ivana Babić ponovno je potvrdila status jedne od najperspektivnijih juniorki hrvatske.

U konkurenciji juniora u disciplini ISSF zračna puška nastupili su Tomislav Harambašić i Hrvoje Verbić. Rezultatom od 570 krugova Tomislav Harambašić je u konkurenciji starijih juniora, do 20 godina starosti, osvojio šesto mjesto, a u konkurenciji mlađih juniora, do 17 godina starosti, plasirao se na četvrto mjesto. Za osvajanje trećega mjesta Tonmislavu Harambašiću nedostajalo je samo dva kruga. Hrvoje Verbić u konkurenciji starijih juniora plasirao se na dvadesetprvo mjesto sa rezultatom od 555 krugova.

U disciplini ISSF-zračni pištolj za starije juniore nastupao član S.Š.K. Podravka Ivan Kolar

Sa 542 otpucana kruga Ivan Kolar osvojio je treće mjesto.

čitam...
Loading...