10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
križevci su ponosni

Odlična vijest! Najljepše školske vrtove imaju čak četiri odgojno-obrazovne ustanove iz naše županije, evo koje
O

Ovaj ekološko-obrazovni projekt HRT-a promiče organsku poljoprivredu, uzgoj izvornoga i domaćega bilja, prepoznavanje ljepote vlastitoga krajolika i povratak tradicijskim vrtovima u svim područjima Hrvatske

Ne propustite

Dječji vrtić Zraka sunca Križevci, Područna škola Osijek Vojakovački, Srednja škola Ivan Seljanec i Srednja gospodarska škola Križevci osvojile su priznanja na natječaju Najljepši školski vrt koji provodi HRT u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja.

Ove godine na natječaj se prijavilo 100 odgojno-obrazovnih ustanova, a nagrade i priznanja dodijeljene su u sedam kategorija pri čemu su ustanove s područja Križevaca osvojile priznanja četiri kategorije.

Priznanje za najljepšu učionicu na otvorenom dodijeljeno je Dječjem vrtiću Zraka sunca, o kojem smo već pisali, a vrijedne mališane pogledajte ovdje.

Srednja gospodarska škola Križevci dobila je nagradu Ministarstva poljoprivrede za tradicijski uzgoj.

Najljepšom područnom školom proglašena je škola Osijek Vojakovački, čiji predivan okoliš i vrijedne učenike smo također posjetili, dok je priznanje za najboljeg početnika dobila Srednja škola Ivan Seljanec.

Osim ovih priznanja, dodijeljeno je i posebno priznanje angažiranom pojedincu i to ravnateljici Učeničkog doma Križevci Snježani Majić.

Ovaj ekološko-obrazovni projekt HRT-a promiče organsku poljoprivredu, uzgoj izvornoga i domaćega bilja, prepoznavanje ljepote vlastitoga krajolika i povratak tradicijskim vrtovima u svim područjima Hrvatske pa su stoga ove osvojene nagrade još jedna potvrda kako su Križevci zaista okrenuti zelenijoj sutrašnjici za sve svoje stanovnike.

Čestitke ravnateljima Tomislavu Bogdanoviću, Toniju Svobodi, Tereziji Horvat, učiteljima i učenicima nagrađenih ustanova uputio je i gradonačelnik Mario Rajn na svečanoj dodjeli nagrada koja je održana jučer na HRT-u.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira napravila pravi party, svojom vatrenom energijom “prodrmala” sve

U Pitomači se slavi Vidovo i Dani općine, a Indira Forza dobro je "prodrmala" mještane na prvom koncertu vikend...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×