18.2 C
Koprivnica
Petak, 12. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Odrastanje u jednakosti

Odobreno sufinanciranje projekta pomoćnika u nastavi za 28 učenika
O

Za školsku godinu 2017./2018. Ministarstvo znanosti i obrazovanja odobrilo je 28 pomoćnika u nastavi za 28 učenika s teškoćama u razvoju, dok se kroz četiri godine provedbe projekta planira zaposliti 35 pomoćnika u nastavi.

Ne propustite

Ministarstvo znanosti i obrazovanja Gradu Koprivnici odobrilo je sufinanciranje projekta Odrastanje u jednakosti, Koprivnica – ODJEK III. Sufinanciranje je odobreno putem Otvorenog poziva na dostavu projektnih prijedloga UP.03.2.1.03.

Grad Koprivnica nositelj je projekta, a partneri su Osnovna škola Antun Nemčić Gostovinski (tri pomoćnika u nastavi), Osnovna škola Braća Radić (šest pomoćnika u nastavi, Osnovna škola Đuro Ester (šest pomoćnika u nastavi) i Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce (13 pomoćnika u nastavi).

Za školsku godinu 2017./2018. Ministarstvo znanosti i obrazovanja odobrilo je 28 pomoćnika u nastavi za 28 učenika s teškoćama u razvoju, dok se kroz četiri godine provedbe projekta planira zaposliti 35 pomoćnika u nastavi. Projektom se želi odgovoriti na problem nejednakih obrazovnih mogućnosti s kojim se suočavaju učenici s teškoćama u razvoju te im je potrebna podrška u vidu pomoćnika u nastavi čime se pridonosi izjednačavanju i boljem obrazovnom uspjehu.

Cilj projekta je osigurati dodatnu profesionalnu potporu uključivanju učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim odgojno obrazovnim ustanovama na području grada Koprivnice kako bi im se u nastavi osigurala bolja obrazovna postignuća, uspješnija socijalizacija i emocionalno funkcioniranje.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 6.342.252,00 kn, od kojih bespovratna sredstva iz Europskog socijalnog fonda iznose 5.390.914,20 kn, dok sredstva Grada Koprivnice iznose 951.337,80 kn.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rasinjski ljepotan

FOTO Pogledajte kako će izgledati novi dvorac Inkey, bit će to pravi turistički biser sjevera Hrvatske

Mnogo je bilo skeptika kad je Županija kupila derutni dvorac Inkey u Rasinji za 60-ak tisuća eura. Ova se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×