Održana sjednica Skupštine Razvojne agencije Sjever (DAN)

16:14h
0

U prostorijama gradske uprave u ponedjeljak, 23. lipnja održana je prva sjednica Skupštine Razvojne agencije Sjever (DAN) u 2014. godini na kojoj su prisustvovali zamjenik gradonačelnice Mišel Jakšić kao opunomoćenik gradonačelnice Vesne Želježnjak, gradonačelnik Varaždina Goran Habuš, članica Uprave u Koprivnici Jasmina Stričević i predsjednik Uprave Miljenko Ernoić.


Među točkama dnevnog reda našla se i točka o rezultatima i pregledu poslovanja i rada Agencije u razdoblju od 01.01-31.12.2013. kao i Prijedlog plana rada i prihoda u 2014. godini. Istaknuto je kako je Agencija u protekloj godini imala izraženu dinamiku u kandidiranju projekata prema nacionalnim i EU fondovima a i bavila se provedbom IPARD programa.

Vizija je Agencije postati vodeća razvojna agencija u svojoj domeni te postati agencija koja razvija i specijalizira tematske cjeline kako bi se racionalno koristili resursi u regiji. Misija Agencije je osiguranje održivog povećanja životnog standarda za sve građane sjeverozapadne Hrvatske, aktivno djelovati na privlačenju sredstava iz domaćih i EU fondova, stranih investicija i zajedničkom suradnjom s drugim subjektima u regiji stvoriti plodnu poduzetničku klimu.

Izvor: www.koprivnica.hr 

čitam...