Održano je Prvenstvo Hrvatske i Prvenstvo grada Zagreba (Jurin autoslalom) u autoslalomu

07:09h
0

091001delimar1-mNovi Marof, 26.-27.09. 2009. g. održano je Prvenstvo Hrvatske i Prvenstvo grada Zagreba (Jurin autoslalom) u autoslalomu. Između 130 vozača koji su sudjelovali u utrkama u subotu i nedjelju, naš koprivnički vozač Milan Vignjević (Yugo – Klasa 1) odvozio je svoje do sada najbolje utrke. Izvrsnom vožnjom u subotnjem autoslalomu, a u organizaciji AK Ine Delta osvojio je 3. mjesto.

Utrka je bila neizvjesna do samoga kraja. Vozile su se tri utrke i u svakoj su se izmjenjivala odvožena vremena prve trojice s razlikama u nepunoj sekundi. Zbrojem najbolje voženih dviju utrka Vignjević je osvojio 3. mjesto i tako ravnopravno stao uz dvoje iskusnih vozača sa zavidnim stažom u vožnji autoslaloma.

Nedeljnji slalom je bio više nego savršen. Milan je ponovio svoj rezultat, osvojio je ponovo 3.mjesto u Klasi te 2.mjesto u juniorima.

“Utrke su bile naporne, a staza zahtjevna i brza. Automobil je bio dobro pripremljen te sam mogao izvuči maksimum iz njega i tako stao na postolje uz najbolje u klasi. Sada sam sve bliže i u utrci za osvajanje postolja na karju sezone.

091001delimar2-mSlijedi utrka u Rijeci, 3.10. 2009. gdje idem s ciljem za osvajanjem još jednog postolja. Za svoj uspjeh svakako želim zahvaliti i gospodinuMirku Golubiću,koji mi pomaže u transportu vozila, automehaničarskom servisu AMDS i gospodinu Draženu Međimorcu, te sponzorima Jadranskom osiguranju i Woodmar – u i gospodinu Mariu Ištvanu, koji me prate i podržavaju tijekom sezone.”

Uz Vignjevića na autoslalomu je debitirao i klubski vozač Vedran Delimar sa svojim VW Polom, te ostvario odlične rezultate i svoje prve bodove.

čitam...