7.4 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održan akrobatsko-navijački seminar u Jump-u
O

Ne propustite

Koprivnički Plesni studio Jump organizirao je akrobatsko-navijački seminar za svoje plesače u suradnji s Navijačko-akrobatsko-plesnim klubom Iskrice iz Lipovljana.

 Iskrice Nensi 

Jump i Iskrice dugogodišnji su klubovi-prijatelji, a u sklopu ovog cjelodnevnog druženja prenosila su se znanja i tehnike u akrobatsko-navijačkim (cheerleading) koreografijama. Kako su Iskrice višegodišnji prvaci Hrvatske u navijačko-akrobatskim disciplinama, dok je Jump više orijentiran na show ples, ova edukacija dobro je došla našim koprivničkim plesačima da utvrde svoja znanja i u navijačkim plesovima. Sve naučeno, šira koprivnička publika imat će prilike vidjeti na skorašnjim manifestacijama u Gradu Koprivnici.

Ovakva kvalitetna i poticajna vikend-druženje nastavit će se i dalje te su se već dogovorila buduća gostovanja u Koprivnici i Lipovljanima. Plesni studio Jump uključit će i Iskrice u lanac dobrih djela u sklopu projekta koji su pokrenuli, pod nazivom „Šalji dalje/Hrvatska“ („Pay it forward/Croatia“). Simboličnom podjelom narukvica, koje je Jump preuzeo od glavnog promicatelja ovog pokreta širenja dobrih djela – Charley Johnsona, koprivnički plesači proširit će ovaj lanac i izvan naše regije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

POŽAR U FERDINANDOVCU

FOTO/VIDEO Lani im izgorjela soba, a sad je vatra doslovno progutala štagalj, Milica: Ostali smo bez dvije bređe birke, mladi jarac i 30 pilića,...

Na imanju Milice Šignjar i Nenada Nađa u Ferdinandovcu u Dravskoj ulici jučer je u požaru izgorio štagalj. Vatrena...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×