PRVOG DANA VELJAČE

Održana izborna Skupština Udruge informatičara Ferdinandovac, Vlado Jendrašic i dalje predsjednik

Prezentirani su izvještaji verifikacijske komisije, a izvještaj o radu podnio je predsjednik Vlado Jendrašic te se osvrnuo na suradnju s drugim udrugama i Općinom Ferdinandovac.

09:43h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija //Foto: Matija Gudlin

Prvog dana veljače, točnije u subotu, Udruga informatičara Ferdinandovac održala je izbornu Skupštinu na kojoj su izabrana radna tijela Skupštine, prezentirani su izvještaji verifikacijske komisije, a izvještaj o radu podnio je predsjednik Vlado Jendrašic te se osvrnuo na suradnju s drugim udrugama i Općinom Ferdinandovac.

Udruga je sudjelovala u proslavi dana Općine, u prijenosu rukometnih utakmica u društvenom domu projektiranjem video zida te omogućavanjem besplatnog interneta za edukaciju umirovljenika. Tokom godine Upravni odbor sastajao se po potrebi te je rješavao aktualnu problematiku. Nakon izvještaja blagajnika i Nadzornog odbora jednoglasno je prihvaćena razrješnica dosadašnjim tijelima i dužnosnicima Udruge.

Nakon prijedloga kandidacijske komisije jednoglasno su prihvaćeni prijedlozi da i dalje Upravni odbor čine predsjednik Vlado Jendrašic, tajnik Damir Barberić, blagajnik Zdravko Turbelija te članovi Davor Repić i Vjekoslav Grguljaš, ali i Franjo Benko koji je bio predsjednik Udruge u drugom mandatu te je sa svojim radom značajno pomogao u ostvarivanju ciljeva Udruge.

U Nadzorni odbor izabrani su Luka Gregar, Petar Štefoković i Ivan Peršić dok su u Stegovnoj komisiji Ivan Pavlović, Milan Jambrek i Damir Bregovec.

Nakon prihvaćanja plana rada za 2020. godinu obratili su se gosti koji su pohvalili rad Udruge te izrazili spremnost za još većom suradnjom. Na kraju se obratio i načelnik Općine Ferdinandovac, Vjekoslav Maletić koji je istaknuo da je zadovoljan što se udruge sve više povezuju te sa svojim radom doprinose boljitku svih mještana Općine Ferdinandovac, a Općina će pomagati u radu udruga u skladu sa svojim financijskim mogućnostima.

Poslije službenog dijela svim članovima Udruge darovane su kape te se uz prigodni domjenak nastavilo druženje svih prisutnih.

čitam...