14.6 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRVOG DANA VELJAČE

Održana izborna Skupština Udruge informatičara Ferdinandovac, Vlado Jendrašic i dalje predsjednik
O

Prezentirani su izvještaji verifikacijske komisije, a izvještaj o radu podnio je predsjednik Vlado Jendrašic te se osvrnuo na suradnju s drugim udrugama i Općinom Ferdinandovac.

Ne propustite

Prvog dana veljače, točnije u subotu, Udruga informatičara Ferdinandovac održala je izbornu Skupštinu na kojoj su izabrana radna tijela Skupštine, prezentirani su izvještaji verifikacijske komisije, a izvještaj o radu podnio je predsjednik Vlado Jendrašic te se osvrnuo na suradnju s drugim udrugama i Općinom Ferdinandovac.

Udruga je sudjelovala u proslavi dana Općine, u prijenosu rukometnih utakmica u društvenom domu projektiranjem video zida te omogućavanjem besplatnog interneta za edukaciju umirovljenika. Tokom godine Upravni odbor sastajao se po potrebi te je rješavao aktualnu problematiku. Nakon izvještaja blagajnika i Nadzornog odbora jednoglasno je prihvaćena razrješnica dosadašnjim tijelima i dužnosnicima Udruge.

Nakon prijedloga kandidacijske komisije jednoglasno su prihvaćeni prijedlozi da i dalje Upravni odbor čine predsjednik Vlado Jendrašic, tajnik Damir Barberić, blagajnik Zdravko Turbelija te članovi Davor Repić i Vjekoslav Grguljaš, ali i Franjo Benko koji je bio predsjednik Udruge u drugom mandatu te je sa svojim radom značajno pomogao u ostvarivanju ciljeva Udruge.

U Nadzorni odbor izabrani su Luka Gregar, Petar Štefoković i Ivan Peršić dok su u Stegovnoj komisiji Ivan Pavlović, Milan Jambrek i Damir Bregovec.

Nakon prihvaćanja plana rada za 2020. godinu obratili su se gosti koji su pohvalili rad Udruge te izrazili spremnost za još većom suradnjom. Na kraju se obratio i načelnik Općine Ferdinandovac, Vjekoslav Maletić koji je istaknuo da je zadovoljan što se udruge sve više povezuju te sa svojim radom doprinose boljitku svih mještana Općine Ferdinandovac, a Općina će pomagati u radu udruga u skladu sa svojim financijskim mogućnostima.

Poslije službenog dijela svim članovima Udruge darovane su kape te se uz prigodni domjenak nastavilo druženje svih prisutnih.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nismo baš "tako" dobri

Gospodarstvo u našoj županiji je zapravo – osrednje, jedino prosječna plaća radnika ulazi u top 10!

Podravka, Radnik, Carlsberg, Hartmann i još nekoliko većih kompanija "kičma" su županijskog gopspodarstva. No, što zapravo govore podaci poslovanja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×