7.4 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održana javna tribina o suradnji civilnog društva i lokalne samouprave
O

Ne propustite

U sklopu Programa JAKO (Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u RH), u koprivničkoj je Gradskoj vijećnici održana javna rasprava na temu “Suradnja i partnerstvo organizacija civilnoga društva i jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave”.

Gosti koji su sudjelovali u raspravi su zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal, voditeljica Odsjeka za komuniciranje i protokol Koprivničko-križevačke županije i predsjednica udruge Koprivnički krug, predsjednica podružnice HUOJ-a za središnju Hrvatsku Melita Pavlek, zamjenik gradonačelnika Grada Lepoglave Hrvoje Kovač, stručna suradnica u Razvojnoj agenciji sjever-DAN Helena Hećimović, predsjednica udruge osoba s invaliditetom “Bolje sutra” Grada Koprivnice Marija Mraz te predsjednik udruge Kopriva Ivan Funtek.

Tribini je prisustvovalo 30-ak sudionika s područja civilnoga društva te iz javnog i poslovnog sektora.

– Najviše pažnje posvećeno je analizi dosadašnje suradnje organizacija civilnoga društva i jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te financiranju i kriterijima financiranja organizacija civilnoga društva. Obzirom na važnost uloge koju ima razvijeno civilno društvo u stvaranju boljih uvjeta  života u lokalnim zajednicama cilj nam je bio potaknuti “obje strane” na proaktivniju suradnju i partnerstvo kako bi zajednički doprinjeli općem dobru – istaknuli su iz Udruge za održivi razvoj Hrvatske, podružnice Koprivničko-križevačke županije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

USPJEH

Antonio Kolar i Borna Bojkić opravdali očekivanja na državnom natjecanju iz informatike

Učenici Strukovne škole Đurđevac i ove su godine na državnom natjecanju iz informatike bili uspješni. U kategoriji razvoj softvera...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×