17.1 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održana radionica “Pisanje projekata za natječaj Europa za građane 2013” u Koprivnici
O

Ne propustite

U sklopu Programa JAKO, dana 8. svibnja 2013. od 16.30 do 20.30 sati, u Multimedijalnoj dvorani Franjevačkog svjetovnog reda (Franjevačka 1, 48 000 Koprivnica) održana je radionica “Pisanje projakata za natječaj Europa za građane 2013”.

Na radionici je sudjelovalo 15-ak polaznika koji su  dobili uvid u osnovna znanja koja su potrebna za kvalitetnu pripremu i pisanje projektnog prijedloga za spomenuti natječaj, tj. naučili su na koji način i kojim alatima se definiraju problemi, potrebe, aktivnosti, rezultati i ciljevi projekta.Također, na radionici su sudionici prošli kroz natječajnu dokumentaciju i standardizirane opisne i proračunske obrasce.

Svrha Programa Europa za građane jest poticati razvoj aktivnog europskog građanstva davanjem financijskih potpora organizacijama koje rade na osnaživanju osjećaja europskog identiteta i pripadnosti Europskoj uniji kroz umrežavanje i razmjenu znanja, iskustava, tradicija i vizija napretka. Programom se također nastoji osnaživati interkulturalni dijalog na europskoj razini povezivanjem građana i poticanjem suradnje organizacija civilnoga društva diljem zemalja članica Programa.

Program Europa za građane će u 2013. posebno podržati promociju europskog građanstva i demokracije, uključujući razvoj razumijevanja Europske unije, njezinih vrijednosti i njezinog značenja za svakodnevni život građana, kao i osnaživanje građana za preuzimanje svoje uloge u demokratskom životu EU.

U Programu mogu sudjelovati udruge, zaklade, mreže udruga, obrazovne i istraživačke institucije, jedinice lokalne i regionalne samouprave, europske mreže i krovne organizacije te organizacije koje se bave istraživanjem europskih javnih politika (think tanks).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Budite oprezni

Ovo su tri znaka na vašem tijelu koja mogu ukazivati na visok kolesterol, prepoznajte ih na vrijeme

Praćenje razine kolesterola može biti jednostavan način za procjenu jedete li pravilno ili imate li dovoljno tjelesne aktivnosti. Ipak,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×