Održana sjednica županijskog Turističkog vijeća

10:44h
0
Sjednica je održana u vinariji Pomona u Starigradu

U prostorijama vinarije Pomona u Starigradu, u ponedjeljak je održana sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije. Uz predsjednika Turističkog vijeća Darka Korena i članove , sjednici su prisustvovali predsjednik Nadzornog odbora Marijan Štimac, pročelnica županijske Stručne službe Marina Horvat-Pavlic, tajnik Županijske gospodarske komore Krunoslav Vitelj i tajnik Županijske obrtničke komore Božo Barać.


Između ostalog, članovi su prihvatili Izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru poslovanja Turističke zajednice za razdoblje siječanj-lipanj 2011. godine, te donijeli Pravilnik o korištenju službenih automobila i mobilnih telefona.

Direktor Zdravko Mihevc upoznao je prisutne o aktivnostima Turističke zajednice i Turističkog ureda u razdoblju između dvije sjednice Turističkog vijeća, te između ostalog dao informacije o ustroju turističkih zajednica na području županije.

U narednom razdoblju održat će se radni sastanci s direktorima i predsjednicima lokalnih turističkih zajednica s područja županije i nastaviti rad u skladu s planom aktivnosti za 2011. godinu. Župan Koren je zahvalio vlasniku vinarije Pomona, Marijanu Grudiću, na dosada učinjenom istaknuvši ga kao primjer uspješnog poduzetnika i djelatnika u turizmu, a posebice u području vinarstva i turizma na vinskim cestama.

čitam...