15.4 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održana skupština Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije
O

Ne propustite

U srijedu je održana 5. redovna skupština Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije na kojoj su usvojeni izvještaji o poslovanju Udruge u 2013. godini, Operativni i Financijski plan za 2014., te novi statut Udruge. Članovi skupštine pohvalili su rad Udruge u protekloj godini i izrazili zadovoljstvo financijskim poslovanjem u 2013. godini koja je bila najuspješnija do sad.

Nakon redovne skupštine održana je i Izborna skupština na kojoj je zbor članstva izabrao novo vodstvo koje će biti na čelu Udruge slijedeće četiri godine. Dosadašnja predsjednica Dragica Zlatar i tajnica Vesna Babić nakon tri mandata (12 godina) na čelu Udruge odlučile su se povući i svoje mjesto prepustiti mlađim naraštajima.

Zbor članstva u superlativima je ocijenio njihov dugogodišnji volonterski rad na dobrobit Udruge, a najviše članstva, ističući zdrave temelje i stabilnu financijsku situaciju Udruge koje ostavljaju u nasljeđe. I Dragica Zlatar i Vesna Babić i dalje će aktivno sudjelovati u radu Udruge, Zlatar kao zamjenica predsjednika, a Babić kao voditeljica Kluba slijepih žena i trogodišnjeg programa „Korak po korak” financiranog od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.

Nakon što se pristupilo glasanju, za novog predsjednika jednoglasno je izabran Ivica Ferenčić, aktivan član Udruge, a za tajnicu Udruge, također jednoglasno, Maja Koren Golub, dugogodišnja videća djelatnica.

Prisutni članovi aklamacijom su pozdravili izbor novog vodstva, a novoizabrani predsjednik u svom pozdravnom govoru zahvalio se svojim prethodnicama na izvrsnom radu, te članovima na ukazanom povjerenju ističući da će Udruga i dalje nastaviti putem koji su utrle bivše predsjednica i tajnica te da će se svim svojim srcem zalagati za prava slijepih osoba i poticati njihovu integraciju u društvo.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

To je to

Tko ima bolji stil? Ove dvije zgodne frendice očaravaju, svaka ima svoj tajni adut

Zgodne frendice na špici su ovog vikenda privukle pozornost svojom bezbrižnom elegancijom. Kad bi morali i birat čiji nam se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×