Oliver Dragojević za sve zaljubljene 12.02. pjeva u Koprivnici

07:39h
0
Oliver

Ususret Valentinovu, Oliver Dragojević će u subotu 12. veljače 2011. održati veliki koncert u Koprivnici, u Sportskoj dvorani srednje škole, s početkom u 20 sati.

Koncert nosi naziv „Vjeruj u ljubav” po legendarnoj uspješnici ovog dalmatinskog velikana domaće glazbe, a nakon što je u prosincu odgodio koncert, Oliver stiže u pravo vrijeme da Koprivničankama i Koprivničanima pokloni nezaboravnu glazbenu večer uz sve njegove hitove.

Valja naglasiti i da neiskorištene kupljene ulaznice za Oliverov koncert koji se trebao održati u prosincu vrijede kao valjane za koncert 12.2. u Koprivnici.

U pratnji svog benda Dupini, Oliver će tijekom višesatnog spektakla koji priprema za sve fanove u Koprivnici otpjevati svoje nove pjesme s aktualnog albuma „Samo da je tu”, no neće izostati ni sve lijepe balade i stari hitovi koje nam je u svojoj bogatoj, dugogodišnjoj karijeri darovao Oliver.

Koncert se održava u organizaciji koncertne agencije Gramofon iz Zagreba, a ulaznice za predstojeći koncert mogu se u pretprodaji kupiti po cijeni od 90 kuna na sljedećim prodajnim mjestima:

Putem online prodaje na www.eventim.hr te na prodajnim mjestima u Koprivnici:

„Šareni dućan”, Svilarska 34,
Hotel „Podravina” – na recepciji hotela, Hrvatske državnosti 9,
„Interspar”, Radnička cesta bb.