4.9 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ZA SVAKU POHVALU

Općina Kloštar Podravski stalno ulaže u školstvo, prvašićima će financirati i kupnju radnih bilježnica
O

Ulagali smo i u područne škole u Kozarevcu i Prugovcu. Tako je temeljito obnovljena zgrada u Kozarevcu, a u Prugovcu dvije učionice kaže Siniša Pavlović

Ne propustite

Općina Kloštar Podravski neprestano ulaže u školstvo s ciljem poboljšanja nastavnih uvjeta, ali i olakšavanje svakodnevice roditeljima školaraca.

Nakon izgradnje dugo željene sportske dvorane, Općina se pobrinula i za uređenje parkirališta i rasvjete uz školsku zgradu u Kloštru Podravskom, kao i ugradnju dizala.

– Ulagali smo i u područne škole u Kozarevcu i Prugovcu. Tako je temeljito obnovljena zgrada u Kozarevcu, a u Prugovcu dvije učionice. Sve te investicije vrijedne su više od 200.000 eura, a pokazuje da nastojimo u svim školama na području Općine osigurati jednake uvjete za nastavu. U planu je i u novoj školskoj godini i temeljito obnoviti zgradu u Prugovcu – kaže Siniša Pavlović, načelnik Općine Kloštar Podravski.

Foto: Ivan Balija
Siniša Pavlović // Foto: Ivan Balija

Općina će izaći u susret i roditeljima prvašića. Tako će svim učenicima prvih razreda osnovne škole financirati kupnju radnih bilježnica i likovne mape.

– Roditelji će jedino morati podnijeti zahtjev, a Općina će nabaviti radne bilježnice i likovnu mape koji će učenike dočekati u školi. Naravno, da bi ostvarili ovu potporu roditelji ne smiju imati bilo kakvo dugovanje prema Općini – kaže Pavlović.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×