danas igra hrvatska

OPET VAS DARUJEMO Najsretnijem navijaču Sport Dolenec poklanja službenu loptu Svjetskog prvenstva u Rusiji

Islanđane ne pamtimo po dobrom jer su nam u kvalifikacijama zagorčali život slavivši na domaćem terenu pogotkom u posljednjoj minuti.

13:37h
0
Nagradna igra - lopta
Foto: Ivan Brkić

Tijekom prošle dvije utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu poklanjali smo vam karton Pana pivovare Carlsberg i dres hrvatske nogometne reprezetnacije. Sada je na redu novi poklon, a radi se o službenoj lopti Svjetskog prvenstva koju vam poklanja trgovina Sport Dolenec.


Hrvatska je praktično osigurala prvo mjesto u skupini fantastičnom pobjedom protiv Argentine rezultatom 3-0, a sada je preostao posljednji susret u grupnoj fazi protiv Islanda. Islanđane ne pamtimo po dobrom jer su nam u kvalifikacijama zagorčali život slavivši na domaćem terenu pogotkom u posljednjoj minuti.

S nama zaigrajte na Facebooku portala ePodravina.hr!

Trgovina Sport Dolenec u svojoj ponudi ima sportsku opremu, odjeću i obuću, opremu za sportske klubove, trofeje, medalje, a nudi i tisak na majice. Nalazi se na adresi Kneza Domagoja 5, Koprivnica u Mercator centru.

Sport Dolenec je trgovina s tradicijom za profesionalne i amaterske sportaše i sve one koji se tako osjećaju. Njihov telefonski broj jest 099 212 62 39.

čitam...