6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
zbog aglomeracije

Oprez! Čarda se početkom kolovoza na dulje vrijeme zatvara za promet, pogledajte alternativne pravce
O

Stanari Ulice Čarda moći će do svojih kuća kroz raskrižje s Ulicom Josipa Bukovčana

Ne propustite

Iz Grada Koprivnice upravo su poslali važnu obavijest koja će na snagu stupiti s prvim danom kolovoza. Naime, tog datuma privremeno će se zatvoriti dio Ulice Čarda i tako će biti sve do 15. kolovoza.

kako napominju, ulica će se zatvoriti sukladno elaboratu, a sve s ciljem polaganja kolektora Plodine Čarda, koji se izvodi u sklopu projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracija Koprivnica“.

– Radovi će se izvoditi na nerazvrstanoj cesti Ulice Čarda, koja je u vlasništvu Grada Koprivnice, kod pružnog prijelaza između kućnog broja 70 i raskrižja s Ulicom Ivana Česmičkog, tako da će stanari Ulice Čarda moći do svojih kuća kroz raskrižje s Ulicom Josipa Bukovčana. Raskrižje Ulice Čarda i Ulice Ivana Česmičkog će dalje normalno funkcionirati za sav promet državne ceste D 20 – Ulica Ivana Česmičkog – Đelekovečka cesta, koja je ujedno i dio obilaznog pravca – pojasnili su iz Grada.

Inače, ulica koja se sada zatvara za promet uskoro će biti slijepa. Odmah nakon što se napravi novi ulaz u grad, odnosno novi nadvožnjak koji se već radi u sklopu rekonstrukcije i izgradnje drugog kolosijeka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

gospodarstvo

Ludbreški obrtnici obilježili 115 godina rada, jubilarcima uručena priznanja

Udruženje hrvatskih obrtnika Ludbreg Svečanom sjednicom Skupštine obilježilo je 115 godina rada, a tom su prigodom dodijeljena priznanja obrtnicima...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti