8.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 22. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
zbog aglomeracije

Oprez! Čarda se početkom kolovoza na dulje vrijeme zatvara za promet, pogledajte alternativne pravce
O

Stanari Ulice Čarda moći će do svojih kuća kroz raskrižje s Ulicom Josipa Bukovčana

Ne propustite

Iz Grada Koprivnice upravo su poslali važnu obavijest koja će na snagu stupiti s prvim danom kolovoza. Naime, tog datuma privremeno će se zatvoriti dio Ulice Čarda i tako će biti sve do 15. kolovoza.

kako napominju, ulica će se zatvoriti sukladno elaboratu, a sve s ciljem polaganja kolektora Plodine Čarda, koji se izvodi u sklopu projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracija Koprivnica“.

– Radovi će se izvoditi na nerazvrstanoj cesti Ulice Čarda, koja je u vlasništvu Grada Koprivnice, kod pružnog prijelaza između kućnog broja 70 i raskrižja s Ulicom Ivana Česmičkog, tako da će stanari Ulice Čarda moći do svojih kuća kroz raskrižje s Ulicom Josipa Bukovčana. Raskrižje Ulice Čarda i Ulice Ivana Česmičkog će dalje normalno funkcionirati za sav promet državne ceste D 20 – Ulica Ivana Česmičkog – Đelekovečka cesta, koja je ujedno i dio obilaznog pravca – pojasnili su iz Grada.

Inače, ulica koja se sada zatvara za promet uskoro će biti slijepa. Odmah nakon što se napravi novi ulaz u grad, odnosno novi nadvožnjak koji se već radi u sklopu rekonstrukcije i izgradnje drugog kolosijeka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ranije od očekivanog

SUPER VIJEST Porezna objavila: Kreću isplate povrata poreza, evo kojim redoslijedom će vam se uplaćivati na račun

Djelatnici porezne zaključili su protekli tjedan postupak utvrđivanja godišnjeg obračuna poreza na dohodak za 2023. godinu. Upravo su objavili...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×