4 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Organizatori najavljuju da će Renesansni festival biti bogatiji nego ikad
O

Ne propustite

Ovogodišnji Renesansni festival bit će još bogatiji nego dosad, najavio je direktor gradske Turističke zajednice Renato Labazan.

– Bit će još sadržajniji i atraktivniji nego Renesansni festivali do ove godine. Zadržali smo kontinuitet rasta kvalitete, rasta programa, rasta atraktivnosti, tako da ljestvicu dižemo svake godine. Naravno, organizacijski nam je to izuzetno teško, ali jednostavno publika traži još, traži više.

Tema ovogodišnjeg festivala bit će srednjovjekovno kulinarstvo.

– Ove godine kraljevi kuhari sigurno će biti velika atrakcija, i svi oni kuhari vrsnih, poznatih restorana širom Hrvatske koji će se natjecati. Bit će tu još i raznih stvari, natjecanja za publiku koja će se moći uključiti u cijelu priču, uglavnom pripremili smo jako, jako puno toga.

Jedna od novosti je i drveni zid duljine 600 metara kojim će se okružiti cijeli prostor bedema te ga time odvojiti od suvremenog svijeta.

Izvor: www.radio-drava.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×