25.7 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Međunarodni dan darivanja knjiga

Osnovnoškolci iz Drnja posjetili Dom za starije u Koprivnici, druženje je prošlo u znaku čitanja
O

Novo druženje uz knjigu dogovoreno je za nekoliko mjeseci, a ova aktivnost organizirana je u sklopu Erasmus+ projekta TITLE i Erasmus akreditacije

Ne propustite

Lijepa vijest stigla je do naše redakcije, a vezana uz čitanje i suradnju Osnovne škole Fran Koncelak Drnje s lokalnim vrtićima koja se upravo zbog čitanja proširila na starije pripadnike našega društva.

Naime, povodom Međunarodnog dana darivanja knjigom, učenice Hana Sataić, Ema Eršeg i Zita Varga te školska knjižničarka Stjepana Kadić iz drnjanske škole posjetile su Dom za starije i nemoćne u Koprivnici.

Korisnicima su poklonile knjigu Ephraima Kishona “Kod kuće je najgore” koju su izabrale zbog kratkih i humorističnih priča, od kojih su dvije i pročitale.

– Nakon čitanja, druženje su nastavili uz ugodan razgovor. Učenice su saznale da svi korisnici doma vole čitati te da imaju svoju knjižnicu. Neki su pravi čitači postali tek u mirovini, a neki su u mirovini otkrili i pjesnika u sebi. Učenice su na kraju susreta vrlo rado pročitale dvije prigodne pjesme, koje je napisala jedna korisnica doma – poručili su iz škole.

Spomenimo, novo druženje uz knjigu dogovoreno je za nekoliko mjeseci, a ova aktivnost organizirana je u sklopu Erasmus+ projekta TITLE i Erasmus akreditacije.

OŠ Fran Koncelak Drnje
Foto: OŠ Fran Koncelak Drnje
OŠ Fran Koncelak Drnje
Foto: OŠ Fran Koncelak Drnje
OŠ Fran Koncelak Drnje
Foto: OŠ Fran Koncelak Drnje
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virovska prkačijada

FOTO Najprkač je onaj iz Koprivničkih Bregi, nagrađena i najbolja tacna i najljepši štand

Poznati su dobitnici nagrada na ovogodišnjoj Virovskoj prkačijadi. Najuređeniji štand ima Društvo žena Novigrad Podravski, dok su se nagradom za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×