Osvit iz Đelekovca jesenski prvak Županijske lige

14:08h
0
Osvit iz Đelekovca jesenski je prvak Prve županijske nogometne lige. U neizvjesnoj završnici, jučer odigrano posljednje kolo odredilo je konačni poredak na vrhu ljestvice. U derbiju je Osvit na travnjaku u Đelekocu pobijedio Bratstvo iz Kunovca 2-0, pogotcima Gregureka i Glavaka, te tako potvrdio naslov jesenskog prvaka.
– Znali smo da će utakmica biti teška, jer ekipa Bratstva ima nekoliko kvalitetnih, iskusnih igrača, tako da smo bili spremni za sve. Ali mislim da smo svojim htijenjem, zalaganjem, borbenošću, a i našom kvalitetom zasluženo dobili utakmicu i osvojili prvo mjesto na kraju, rekao je trener Osvita Goran Palčić.
Mladost iz Malog Otoka poražena je na gostovanju u Subotici Podravskoj od Sabarije 5-2, Tehnika je s 2-1 savladala Panoniju iz Peteranca, u Podravskim Sesvetama Drava je poražena od Graničara iz Đurđevca 2-1, Ferdinandovac je pred svojim navijačima pobijedio Graničar iz Legrada 1-0, Tomislav iz Svetog Ivana Žabna poražen je od Prugovca 3-1, u Koprivničkim Bregima bodove su podijelili posljednja Mladost i Omladinac Sloga iz Herešina odigravši 2-2, a neriješeno je bilo i u Imbriovcu gdje su Borac i Viktorija iz Vojakovca odigrali bez pobjednika 3-3.
Po završetku prvog dijela sezone prvo mjesto pripalo je Osvitu iz Đelekovca sa 36 bodova, druga Mladost iz Malog Otoka osvojila je četiri boda manje , dok će na diobi trećeg i četvrtog mjesta sa 31 bodom prezimiti Bratstvo iz Kunovca i Borac iz Imbriovca.

čitam...
Loading...