Glazbene večeri

Osvojite ulaznice za vrhunski nastup ZZ Quarteta u Domoljubu

Radi se o četvorici iskusnih glazbenika koji imaju svoju jedinstvenu viziju i izvedbu jazza. Ona obuhvaća sve vrste glazbe, a naročito modernu klasiku, world music uz slobodnu improvizaciju.

12:17h
0
Izvor: zz-quartet.com

U sklopu Glazbenih večeri u koprivničkom Domoljubu u ponedjeljak, 16. listopada, ne propustite koncert glazbenog sastava ZZ Quartet.

Uz slovačkog basistu Štefana Bartuša i austrijskog bubnjara Klemensa Martktl, u kvartetu svira i dvojac po kojem je kvartet ZZ i dobio ime – Talijan Simone Zanchini te Zagrepčanin Ratko Zjača.

Radi se o četvorici iskusnih glazbenika koji imaju svoju jedinstvenu viziju i izvedbu jazza. Ona obuhvaća sve vrste glazbe, a naročito modernu klasiku, world music uz slobodnu improvizaciju. Zanchini je jedan od najvećih svjetskih virtuoza harmonike, počasni je član milanske Scale i sigurno jedan od najoriginalnijih umjetnika uopće. Ova istinska europska i svjetska zvijezda u stanju je u istoj minuti svirati najavangardnije i najljepše tonove koje možete zamisliti.

Ratko Zjača suvremeni je gitarist, skladatelj, izvođač i pedagog. Surađivao je i muzicirao s brojnim vrhunskim jazz glazbenicima današnjice – Reggie Workman, Randy Brecker, John Patitucci, Al Foster, Ron Cartet itd.

Ulaznice su u prodaji na blagajni dvorane Domoljub radnim danom od 7 do 19 sati po cijeni od 35 kuna, odnosno 20 kuna za učenike i studente.

Portal ePodravina za vas je pripremio dvije ulaznice, a kako bi ih osvojili sve što trebate učiniti je ispuniti obrazac koji se nalazi u ovom članku.