NAGRADNJAČA

Osvojite ulaznice za jednu od najvećih utakmica Podravke ove sezone, u Koprivnicu stiže Lokomotiva

Derbi je to koji uvijek i svugdje privuće brojnu publiku i napuni dvoranu. Stoga ne sumnjamo kako će ista situacija biti i sutra, u 19 sati, u dvorani koprivničke Gimnazije.

17:30h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Jedan od najvažnijih ovosezonskih susreta je pred igračicama Podravke Vegete. 

U dvoranu Gimnazije Frana Galovića, u sklopu četvrtfinala Hrvatskog kupa, stiže Lokomotiva, Koprivničankama najveća konkurencija posljednjih godina. Zagrepčanke su, ujedno, braniteljice naslova, s time da su u finalu svladale upravo današnji sastav trenera Zlatka Saračevića.

Derbi je to koji uvijek i svugdje privuče brojnu publiku i napuni dvoranu. Stoga ne sumnjamo kako će ista situacija biti i sada. Posebice iz razloga što naše igračice ovoga puta ne žele propustiti osvajanje jednoga od dvaju velikih hrvatskih trofeja.

– Nadam se da će dvorana biti puna kao što se priča i da ćemo uspjeti pokazati da smo kvalitetnije od njih – kazala je pred susret Dejana Milosavljević.

Kako biste se sutra, u 19 sati, našli na uzavrelim tribinama dvorane koprivničke Gimnazije, portal ePodravina jednoj će osobi osigurati tri ulaznice kojima može povesti sebi drage osobe. Igrajte se s nama na Facebook stranici.

čitam...
Loading...