MLADIĆ

Otkriveno tko je ukrao novac iz koprivničke trgovine i hotelske sobe te provalio u crkvu

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađa i teške krađe provaljivanjem u pokušaju protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, objavila je policija.

10:26h
0
Policija
Ilustracija // Foto: Mario Kos

Policijska uprava koprivničko-križevačka objavila je kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom s koprivničkog područja. Sumnja se kako je počinio kaznena djela krađe i teške krađe provaljivanjem u pokušaju.

Prema policijskom izvješću, napravio je puno toga lošega. Dakle, tereti ga se da je u ponedjeljak, u jutarnjim satima, na Varaždinskoj cesti u Koprivnici iz nezaključane kase u trgovini ukrao 2350 kuna. Između ponedjeljka i utorka, potom, sumnjiči ga se da je provalio u crkvu u Viničkoj ulici iz koje, međutim, ništa nije uzeo. Treće nedjelo, navode, dogodilo se u utorak, kada je u noćnim satima iz hotelske sobe ponovno na Varaždinskoj cesti ukrao oko 2500 kuna.

– Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađa i teške krađe provaljivanjem u pokušaju protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu – objavila je policija.