1.3 C
Koprivnica
Subota, 2. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Otvorena Izložba turističke fotografije u Zagrebu
O

Ne propustite

081020-tourphoto-mTuristička zajednica Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Foto kino klubom Drava iz Đurđevca, Zagrebačkim foto kino savezom i AS-fotografija-film-video klubom iz Zagreba te turističkim zajednicama središnje Hrvatske, predstavila je u Galeriji «Za-Te plus» na Trgu Žrtava fašizma u Zagrebu, izložbu turističke fotografije «TOURPHOTO 2008.» na temu «Turizam kontinentalne Hrvatske».

Selektor natječaja Krunoslav Heidler za izložbu u Zagrebu odabrao je 60-ak radova. Prvu nagradu osvojila je Jasminka Gorjanski iz Osijeka za fotografiju «Jutro na Dravi». Drugu nagradu ravnopravno dijele Zlatko Moškon iz Koprivnice i Mario Glavić iz Karlovca, a treću Silvija Butković iz Đakova, Goran Rapaić iz Zagreba i Tomislav Saić iz Pitomače.
Najuspješnijima su podijeljene turističke nagrade suorganizatora «Tourphota 2008.» – turističkih zajednica: Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Karlovačke, Međimurske, Sisačko-moslavačke i Varaždinske županije.
Izložbu koja se može razgledati do 15. studenoga, otvorio je Vladimir Šadek, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije i predsjednik TZ Koprivničko-križevačke županije.
U prigodnom programu otvaranja izložbe, kojem je prisustvovao velik broj posjetitelja, sudjelovali su i učenici Osnovne glazbene škole «Fortunat Pintarić» iz Koprivnice, predvođeni prof. Emili Jankov. Ova izložba će nakon Zagreba,biti postavljena u Ljubljani, Koprivnici i još nekoliko županija i gradova središnje Hrvatske.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ulicama Koprivnice

FOTO Prva prosinačka špica bila je prava uvertira u blagdansko vrijeme, evo tko je sve bio

Iako je vani hladno i sivo, brojni veliki, ali i mali Koprivničanci odlučili su prošetati koprivničkim trgom koji je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti