29 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Veliki infrastrukturni projekt

Ove godine kreće gradnja kružnog toka kod nadvožnjaka, vozači će se morati naoružati strpljenjem
O

Osim spomenutog projekta, očekuje se i gradnja kružnog toka na raskrižju ulica Stari Brežanec, Braće Radić i Ivana Sabolića.

Ne propustite

Ove godine gradit će se kružni tok na jednom od poznatijih koprivničkih raskrižja.

Riječ je o raskrižju DC2 i DC41, odnosno raskrižju nadvožnjaka i Križevačke ceste. Kako je objavljeno na gradskim stranicama, odabrana je ponuda tvrtke Labos iz Varaždina u vrijednosti 246.125 kuna s PDV-om kao najpovoljnija, za što su osigurana sredstva u gradskom proračunu.

Uz gradnju rotora provodit će se i rekonstrukcija nadvožnjaka, kako je već najavljeno krajem prošle godine na sjednici Gradskog vijeća. Također, kao što je već najavljeno, očekuje se prekid prometa nadvožnjakom u trajanju od tri mjeseca nakon što počnu radovi.

Osim Labosa, poziv za ponude upućen je tvrtkama Geokon-Zagreb, Hršak & Hršak i koprivničkom Komunalcu, a Labosova je bila jedina koja je pristigla u roku i zadovoljila je uvjete.

Osim spomenutog projekta, očekuje se i gradnja kružnog toka na raskrižju ulica Stari Brežanec, Braće Radić i Ivana Sabolića, koje je nerijetko spominjano kao mjesto prometnih nesreća.

Foto: Ivan Brkić
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Samo odabrane

FOTO Čak 15 skulptura picoka izloženo u galeriji, jedna od njih krasit će obnovljeni đurđevački trg

U galerijskim prostorima Muzeja u Starom gradu izloženo 15 idejnih rješenja koja su pristigla na natječaj za skulpturu picoka...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×