Ove subote smjena koprivničke gradske vlasti

12:48h
0
Hoće li Mršić i ove godine mirno predati ključeve grada? / Foto: Ivan Brkić

Kako doznajemo iz dobro obaviještenih izvora, ove subote doći će do smjene gradske vlasti u Koprivnici. Naravno, kao i svake godine, smijenit će ih maškare!

Iz istih izvora saznajemo kako se djeca u vrtićima i školama već naveliko pripremaju za veliki subotnji događaj te će se pridružiti velikoj fašničkoj povorci koju će organizirati Turistička zajednica Grada Koprivnice. Vesela povorka kreće sa Podravkinog parkirališta u 14 sati prema Zrinskom trgu, gdje će se suditi Fašniku, krivcu za sve nedaće koje su nas zadesile u protekloj godini. 

Nakon veselog programa u centru, organizatori pozivaju sve na Dječji maskenbal u Dom mladih Koprivnica te veliku fašničku zabavu u Hotelu Podravina. U Domu mladih se za kostimirane dječake i djevojčice priprema program u okviru kojeg će biti prikazana lutkarska predstava Karnevalska priča; nastupat će ritmička grupa Dječjeg vrtića Tratinčica, plesna skupina Ola, la DND, ritmička grupa OŠ Braća Radić, a plesom i scenskim igrama predstavit će se i Dječji vrtić Smiješak. Predviđene su i zabavne igre za djecu, te izbor najmlađe maske, najbrojnije maskirane obitelji i najmaštovitijih maškara. U hotelu Podravina će se okupiti članovi skupina koje sudjeluju na Koprivničkom fašniku, ali i ostali zaljubljenici u zabavu pod maskama.

čitam...