Nisu baš vješti u krevetu

Ovi horoskopski znakovi najlošiji su ljubavnici

08:48h
0
Ilustracija // Foto: ingimage.com

Iako se vještine razlikuju od osobe do osobe, velika je vjerojatnost da bi se ovi znakovi trebali malo više potruditi oko svojih ljubavničkih vještina, piše N1.


Rak

Rakovi obožavaju razgovarati. Prije samog seksa vole prokomentirati situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Ali tu priča ne staje. Rakovi s pričom nastavljaju i tijekom samog seksa i vrlo su kritični ako im se nešto ne sviđa. Ponekad će insistirati na izjavama ljubavi i naljutiti se ako ne dobiju ono što žele.

Djevica

Opće je poznato da Djevicama nitko nije dovoljno dobar i to vole da stavljaju do znanja. Zamjerit će vam svaku sitnicu i uništiti dobro raspoloženje za čas.

Blizanci

Blizanci igraju prljavo, pa su u stanju navesti vas da pomislite da vole sve ono što i vi volite, a kada se svjetla ugase, primijetit ćete njihovu monotonost i pomisliti da razmišljaju o nečem sasvim drugom.

Jarac

Osobe rođene u ovom znaku često su egoisti. Tražit će od vas da radite samo ono što njima odgovara, a neće se previše potruditi kako biste i vi uživali u trenutku.

Ribe

Emotivnost Riba predstavlja veliku manu kada je u pitanju seks. Iako će pokušati prigušiti svoje osjećaje prvih nekoliko puta, ubrzo će pokazati svoje pravo lice. Nemojte se iznenaditi ako se rasplaču tijekom samog čina vođenja ljubavi.

čitam...