10.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
analiza

Ovo su imena budućnosti, pogledajte kako će se zvati djeca za 30 godina
O

Predviđa se i da će u narednim godinama sve više djevojčica nositi muška imena, kao i da će u modi biti glamurozna i ženstvena feministička imena. To su, primjerice, Io, Honey, Ice, Lyra i Nami

Ne propustite

Generacije koje dolaze mogle bi nositi imena kao što su Cosima, Dot i Albie.

Pokazuje to analiza stručnjaka koji stoje iza stranice Nameberry, dom baze podataka s više od 70 tisuća imena. Upravo oni su napravili analizu i na temelju statistike došli do podatka koja bi se imena mogla davati bebama 2050. godine.

– Sljedeća generacija birat će imena koja njihovim roditeljima nisu bila zanimljiva – rekla je izvršna direktorica Nameberryja, Pamela Redmond.

Pokazalo se da će prvih pet imena za dječake rođene 2050. vjerojatno biti Albie, Barney, Clement, Cyprian i Elim, dok će roditelji djevojčica najčešće birati imena Cosima, Dot, Iceland, Maude i Mavi.

Predviđa se i da će u narednim godinama sve više djevojčica nositi muška imena, kao i da će u modi biti glamurozna i ženstvena feministička imena. To su, primjerice, Io, Honey, Ice, Lyra i Nami.

Imena budućnosti za djevojčice su:
Cosima
Dot
Iceland
Louie
Maude
Mavi
Morgana
Pax
Riviera
Snow
Vega
Wanda
Willoughby
Zita
Eleri
Franklin
Ione
Lunarose
Pandora
Pixie
Prairie
Vita
Willoughby
Xoe
Imena budućnosti za dječake su: 
Albie
Barney
Clement
Cyprian
Elim
Elysian
Florian
Hale
Helix
Hermes
Isidore
Ivo
Jupiter
Kanoa
Merit
Ned
Oakes
Oxford
Rasmus
Ridger
Roark
Tennessee
Vision
Wilbur

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jutro nakon izbora

[Za ePODRAVINU] Lacković zadovoljan rezultatima izbora: Najslađi mandat je onaj koji dolazi uz podršku preferencijalnih glasova

Jutro nakon parlamentarnih izbora sigurno je dobro za nezavisnog Željka Lackovića, koji se na ovim izborima kandidirao na listi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×