Povodom Svjetskog dana bolesnika

Pacijenti će dobiti odgovore na najvažnija pitanja o bolestima srca zahvaljujući novoj besplatnoj brošuri

Ova brošura donosi najčešća pitanja bolesnika o srčanom udaru, koronarografiji, ugradnji stentova te drugim pitanjima vezanima uz bolesti srca i krvnih žila, a koje su najvažniji uzrok smrti u suvremenom svijetu.

10:05h
0
Foto: Hrvatski Crveni križ Koprivnica

Uoči Svjetskog dana bolesnika, koji se obilježava u subotu 11. veljače, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, na inicijativu dr. Dragice Kramarić, kardiologinje u koprivničkoj bolnici i darivateljice krvi te članice Odbora Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, tiskalo je brošuru “Vi imate pitanje? Mi imamo odgovor!”

Ova brošura donosi najčešća pitanja bolesnika o srčanom udaru, koronarografiji, ugradnji stentova te drugim pitanjima vezanima uz bolesti srca i krvnih žila, a koje su najvažniji uzrok smrti u suvremenom svijetu. Osim pacijentima koji boluju od bolesti srca, brošura je namijenjena i zdravim pacijentima s rizičnim faktorom kako bi se educirali i pridržavali uputa u cilju sprječavanja bolesti srca i krvnih žila.

Foto: Hrvatski Crveni križ Koprivnica

Ravnateljica GD CK Koprivnica Adela Sočev, predala je 400 primjeraka brošure liječnicima Službe za internističke djelatnosti u Općoj bolnici Dr. Tomislav Bardek kako bi se brošura podijelila pacijentima sa srčanim problemima.

Tisak brošure podržao je i Hrvatski Crveni križ na čijem natječaju je GD CK Koprivnica odobreno 2.000 kuna

čitam...
Loading...