26.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nepravomoćna presuda

Pala u Konzumu i slomila ruku pa dobila 20 tisuća kune odštete
P

Iz Konzuma osporavaju da bi uzrok pada mogao biti sklizak pod, već tvrde da je uzrok tekućina koja je istjecala iz PVC vrećice koju je M.B. unijela u centar te se na to i poskliznula.

Ne propustite

Đurđevčanka M.B. je u kolovozu 2015. godine pala u Varaždinu u Konzumu, prilikom kupnje namirnica. To ne bi bilo ništa ništa neobično da tom prilikom nije slomila zglob lijeve ruke, tužila Konzum i dobila odštetu.

Sudac koprivničkog općinskog suda Alen Golub naložio je Todorićevom trgovačkom lancu da joj isplati 20 tisuća kuna odštete. Doduše, presuda je nepravomoćna i još postoji mogućnost žalbe.

Tužiteljica je navela kako je razlog pada skliski pod u prodajnom centru, bez ikakvog istaknutog upozorenja kupcima.

Naknadu je tražila zbog duševnih boli, smanjenja životnih aktivnosti, pretrpljenog straha, fizičke boli te naknadu za troškove liječenja i putovanja na liječenje u iz Đurđevca u Varaždin.

Iz Konzuma pak osporavaju da bi uzrok pada mogao biti sklizak pod, već tvrde da je uzrok tekućina koja je istjecala iz PVC vrećice koju je M.B. unijela u centar te se na to i poskliznula.

No kako su vrećice bile na jednom mjestu, a ona je pala na sasvim drugom, sudac Alen Golub je presudio u korist tužiteljice.

Kako će se iz Konzuma vjerojatno žaliti, očekuje se nastavak ove priče.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

povezanost s prirodom

FOTO/VIDEO Petar: Budio sam se noću i dobio potrebu da u šumi sagradim saunu, oni koji s njom osjete povezanost će ju pronaći

Petar Unger iz Koprivnice velik je zaljubljenik u prirodu, a nedavno je usred jedne od šuma u okolici Koprivnice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×