Pan Zimska liga // U nedjelju spektakl: Active i CB Loop u finalu veterana te seniorsko četvrtfinale

21:23h
0
Momčad Unija beton bila je bolja od Restorana Zrinski&Auto Lončara // Foto: UMNK

Koprivnička Pan Zimska liga polako se bliži svojoj završnici, u subotu smo dobili preostala tri sudionika seniorskog četvrtfinala te finaliste u veteranskoj konkurenciji.

U nedjeljnom finalu veterana sastat će se Active Commerce i CB Loop. Loopovci su uvjerljivo, sa čak 5:1 svladali Ipu ZG, dok je Active Commerce imao znatno teži posao protiv kvalitetne momčadi OPG Radiček, Petgrad&Niko Trade te je opet, kao i u četvrtfinalu, prošao tek nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca.

Veterani Active Commercea u finalu će igrati protiv CB-a Loop // Foto: UMNKVeteransko finale igrat će se u Sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica u nedjelju s početkom u 18.30 sati, a prije toga od 17.45 na rasporedu je utakmica za treće mjesto.

U tri subotnje seniorske utakmice Unija Beton je izbacila Restoran Zrinski&Auto Lončar, Eko papir Peteranec bio je bolji od Feniksa, dok se Ferostroj lako obračunao s Petgradom.

Nedjelja će ljubiteljima malog nogometa ponuditi pravi spektakl, jer se osim veteranske završnice igraju i susreti četvrtfinala Pan Zimske lige.

Program počinje u 16 sati, kad se sastaju Ferostroj i Unija beton, a potom od 16.50 na parket izlaze Dom Bistričak i CB Petica.

Poslije veterana slijede još dvije uzbudljive seniorske utakmice, od 19.35 igraju pobjednik križevačkog turnira Gas Co i Eko papir Peteranec (Amadeus), dok je najjači četvrtfinalni ogled na rasporedu u 20.30 sati, između dvije odlične zagrebačke ekipe, branitelja naslova CB Dobermanna i Damaged Jeansa Teatro Sokola.

U nedjelju će svi putevi voditi u Sportsku dvoranu Srednje škole, gdje vas očekuje puno dobrog hakla te nagradna igra za posjetitelje, a sve po simboličnoj cijeni ulaznice od 10 kuna.

Eko papir Peteranec // Foto: UMNKREZULTATI – SUBOTA, 11. SIJEČNJA

Veterani – polufinale

Ipa Zg – CB Loop 1:5

Active Commerce – OPG Radiček, Petgrad&Niko Trade 4:3 (2:2)

Seniori – osmina finala

Restoran Zrinski&Auto Lončar – Unija Beton 1:3

Eko papir Peteranec – Feniks 3:1

Ferostroj – Petgrad 4:0

RASPORED – NEDJELJA, 12. SIJEČNJA

Seniori  – četvrtfinale

16:00 Ferostroj – Unija beton

16:50 Dom Bistričak – CB Petica

Damaged Jeans Teatro Sokol // Foto: UMNKVeterani – završnica

17:45 Veterani – za 3. mjesto: Ipa Zg – OPG Radiček, Petgrad&Niko Trade

18:30 Veterani – finale: CB Loop – Active Commerce

19:20 Podjela medalja, pehara i nagrada za veterane

Seniori – četvrtfinale

19:35 Gas Co – Eko papir Peteranec

20:30 CB Dobermann – Damaged Jeans Teatro Sokol