otrovne strelice u đurđevcu

Parag (HDZ) Lackoviću postavio niz pitanja pa dobio odgovor kojem se nije nadao

15:00h
0
Hrvoje Parag (HDZ) // Foto: Matija Gudlin

Dakle, HDZ je s pravom zabrinut za ovo stanje puštanja praznih balona i prodaje neostvarenih ideja u našem gradu. Danas znamo, Car je gol, a naš je Đurđevac ipak zaslužio bolje. Zaslužio je dobitnika, nipošto gubitnika – zaključio je Parag.

Hrvoje Parag, šef đurđevačkog HDZ-a, u svom je priopćenju medijima žestoko opleo po nezavisnom đurđevačkom gradonačelniku Željku Lackoviću.

Tvrdi da su u HDZ-u iznimno zadovoljni što je Lacković realizirao prastaru ideju da Đurđevcu otvori nove vidike u središtu grada. Time je mislio na rušenje zgrade u ulici Stjepana Radića, na čijem se mjestu planira gradnja dječjeg igrališta.

– Manje smo zadovoljni što nam je to omogućio za ništa manje nego dva milijuna kuna. To nije pri zdravom razumu, ako gledamo trenutnu financijsku situaciju našeg grada – navodi Parag te dodaje da ga zanima kako će izgledati poslovanje grada za prošlu godinu.

Gradonačelnik Đurđevca Željko Lacković // Foto Matija Gudlin
Gradonačelnik Đurđevca Željko Lacković // Foto Matija Gudlin

Lackoviću je postavio 11 zašto, a on mu je pak odgovorio sa samo jednim zato.

Parag ga je zatražio da nakon dvije godine vladavine objasni zašto nije vrtić besplatan, zašto za ulaganje u osnovnu školu koristi kredite, zašto zadužuje buduće generacije Đurđevčana, zašto uvodi najskuplju komunalnu naknadu svih vremena, zašto u drugoj poduzetničkoj zoni raste kukuruz, zašto se plaća parking, zašto je zanemario rokove za EU projekt obnove Fišerove zgrade, zašto od najavljenih EU projekata ŠRC i Posjetiteljski centar ništa nije realizirano, zašto nije osigurao ni jedno stabilno radno mjesto, zašto u saborskoj kampanji traži izgradnju brzih cesta, a nije izgradio ni metar u Đurđevcu te na kraju zašto mu čak ni prodaja u bescjenje gradskog srebra Prvića nije pošla za rukom.

– Dakle, HDZ je s pravom zabrinut za ovo stanje puštanja praznih balona i prodaje neostvarenih ideja u našem gradu. Danas znamo, Car je gol, a naš je Đurđevac ipak zaslužio bolje. Zaslužio je dobitnika, nipošto gubitnika – zaključio je Parag.

A na njegovo priopćenje, Lacković je imao kratak odgovor.

– Imam samo jedno zašto, a moje glasi zašto Parag ne ode kod liječnika – rekao nam je on.

A Parag pak s druge strane najavljuje da će HDZ na nadolazećim lokalnim izborima imati svog kanidatata za gradonačelnika, kojeg će javnosti predstaviti nakon unutarstranačkih izbora.

čitam...
Loading...