NAPAD PSA LUTALICE

Pas Bleky o kojem smo pisali nažalost je uginuo, sam je išao u automobil, kao da je znao kamo ide

Danas ujutro sam je krenuo prema automobilu, kao da je znao kamo ide, rekla nam je Božica

16:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Tužnu vijest dojavila nam je Božica Pukec, vlasnica mješanca Blekya kojega je u četvrtak u Pustakovcu napao i nanio mu rane opasne po život nepoznati pas mješanac o čemu smo pisali OVDJE.

Kako nam je ispričala nesretna Božica, Bleky puna tri dana od napada nije bio zainteresiran za hranu, tek bi popio koji gutljaj vode.

– Nije slutilo na dobro. Iako sam se nadala da će mu se stanje popraviti i na prvu nije djelovao da mu je toliko loše, ipak nije izdržao. Rane su mu se inficirale. Danas ujutro sam je krenuo prema automobilu, kao da je znao kamo ide – rekla nam je Božica koja je jutros dovezla Blekya na još jednu kontrolu u Veterinarsku stanicu Koprivnica. Ni u jednom trenu nije pomislila da će se kući vratiti sama, bez svog dugogodišnjeg prijatelja kojeg je pred koju godinu spasila iz azila.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

– Veterinar je zaključio da je dobio sepsu i da je besmisleno dalje ga mučiti jer operaciju nije bilo moguće izvesti bez da ga se uspava. Nije bilo druge. Pretužna sam. Iako me svi tješe da sam mu produljila život na tri godine kako sam ga uzela iz azila, ne mogu se pomiriti da je stradao od nekakvog lutalice u svom dvorištu – tužno nam je ispričala Božica.

Pas lutalica koji ga je napao, i dalje nije pronađen.

 

čitam...