4.9 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Peticija ORaH-a protiv bušenja Jadrana
P

Ne propustite

Članovi stranke ORaH Koprivnica organizirali su potpisivanje peticije pod nazivom „Reci NE bušenju na Jadranu, reci DA održivom razvoju”.

Ovom peticijom od Vlade RH traži se da poništi dodijeljenje dozvole za istraživanja i eksploataciju; da utvrdi odgovornost ministra gospodarstva zbog ugrožavanja državnih interesa, zbog ugrožavanja egzistencije stotina tisuća građana, zbog mogućeg nepovratnog zagađenja Jadrana; da poštuje Ustav koji jamči građanima pravo za zdrav okoliš; da izgradi strategiju upravljanja morskim okolišem i obalnim područjem.

Na Međunarodni praznik rada 1. svibnja članovi ORaH-a dijelili su letke s tekstom o radničkom dioničarstvu i ekonomskoj demokraciji. Uz letak su građanima ponudili i ukusnu domaću orehnjaču koja je „planula” za 15-ak minuta.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×