15.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sastanak

Petras: Aglomeracija ide prema planu, završeno je 53 posto u općinama, a u gradu 44 posto
P

Radovi na retencijama Čarda i Križevačka cesta su pri kraju.

Ne propustite

U prostorijama Koprivničkih voda u četvrtak je održan operativni sastanak predstavnika sudionika projekta Aglomeracije Koprivnica. Na sastanku su o aktualnim radovima govorili gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenik direktora Hrvatskih voda Davor Vukmirić, pročelnik Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo grada Koprivnice Tomislav Golubić te predstavnici tvrtki uključenih u projekt – Koprivničke vode, Radnik, Koming te predstavnici voditelja projekta i nadzornih inženjera.

Direktor Koprivničkih voda Zdravko Petras  izvijestio je okupljene o tijeku i fazi izvedenih radova, a naglasio je i kako je završeno 53 posto, odnosno 39,5 kilometara dužine kanalizacijske mreže u općinama Hlebine, Peteranec, Drnje, Đelekovec i Rasinja. Isto tako, na području grada izvedeno je 44 posto radova, odnosno 11,3 kilometra predviđene kanalizacijske mreže i 69 posto, odnosno 21,8 kilometara vodoopskrbne mreže predviđene projektom Aglomeracije.

Radovi na retencijama Čarda i Križevačka cesta su pri kraju.

Davor Vukmirić kao predstavnik Hrvatskih voda izrazio je zadovoljstvo tempom radova te naglasio kako sve faze Aglomeracije idu svojim predviđenim tijekom.

Na području grada dogovorena je sanacija trasa (pješačko-biciklističkih staza, prometnica) na mjestima gdje je rekonstrukcija vodoopskrbne mreže završila, a pročelnik Golubić kazao je kako će se na razini Grada Koprivnice priprema i sami tehnički pregledi odraditi do kraja godine te će se gradske službe uskladiti s terminima određenima projektom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nezgoda

FOTO Poplava u prometnoj koprivničkoj ulici, hidrant popustio i potopio cestu vodom

Prava poplava upravo se događa u Ulici Stari Brežanec u Koprivnici. Hidrant je "popustio" iz iz njega teče voda po...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×