DOVEDENI NA SUD

PIJANI VIKEND Četiri vozača s promilima malo jača! Kažnjeni zatvorom i s 27 tisuća kuna

Vikend još nije završio, a policija je već zabilježila četiri slučaja koja su završila na Prekršajnim odjelima Općinskog suda u Koprivnici i Bjelovaru.

09:30h
0
Alkotest // Foto: djurdjevac.hr
Foto: Matija Gudlin

Vikend još nije završio, a policija je već zabilježila četiri slučaja koja su završila na Prekršajnim odjelima Općinskog suda u Koprivnici i Bjelovaru.

Tako je u petak 22. svibnja, na koprivnički sud doveden 38–godišnji vozač koji je dan prije, 21. svibnja u 20.15 sati u Koprivnici u Zagrebačkoj ulici vozio auto pod utjecajem alkohola od 2,50 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 10.500 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci.

Isti je dan na bjelovarski sud doveden 43–godišnji vozač koji je u četvrtak, 21. svibnja u 20.25 sati u Kloštru Vojakovačkom upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,04 promila, prije položenog vozačkog ispita i za vrijeme dok mu je prometna dozvola istekla. Vozač je kažnjen kaznom zatvora od pet dana, novčanom kaznom od 10.500 kuna te je predan u zatvor u Bjelovar.

U subotu, 23. svibnja na koprivnički sud doveden je 53–godišnji vozač koji je u petak, 22. svibnja u 17.25 sati u Torčecu u Podravskoj ulici upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,22 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 6.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci.

Isti je dan na bjelovarski sud doveden 33–godišnji vozač koji je u petak, 22. svibnja u 22.45 sati u Gušćerovcu upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,66 promila, za vrijeme dok mu je prometna dozvola istekla i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. Vozač je kažnjen kaznom zatvora od 15 dana te je predan u zatvor u Bjelovar.

čitam...
Loading...