pojačani nadzor

Pijani vozači svih dobi dobrano napunili državni proračun, jedan čak ostavio auto i pokušao pobjeći policiji

Istog dana u Koprivnicu je stigao vozač (38) koji je po Koprivnici u večernjim satima četvrtka vozio pijan s 1,66 promila u krvi. Njemu je 'odrezana' kazna od 10.500 kuna te je dobio zabranu vožnje B kategorije na dva mjeseca. 

08:53h
0
Ilustracija / / Foto: ingimage.com
Ilustracija / / Foto: ingimage.com

Prekršajni odjeli Općinskog suda u Bjelovaru, Koprivnici i Đurđevcu ovog su vikenda imali podosta posla.

Prvo je u petak u Bjelovar doveden 22-godišnji vozač koji je Majurcem vozio bez vozačke. Donijelo mu je to ‘godišnji’ u bjelovarskom zatvoru u trajanju od 15 dana.

Istog dana u Koprivnicu je stigao vozač (38) koji je po Koprivnici u večernjim satima četvrtka vozio pijan s 1,66 promila u krvi. Njemu je ‘odrezana’ kazna od 10.500 kuna te je dobio zabranu vožnje B kategorije na dva mjeseca.

Nadalje, u subotu je u Đurđevac stigao 32-godišnjak koji je u noći s petka na subotu vozio po Koprivnici s čak 1,89 promila u krvi. Dobio je kaznu od ogromnih 15 tisuća kuna te je bez vozačke ostao na šest mjeseci.

Istog dana u Đurđevac je doveden i mladi 22-godišnji vozač koji je oko 3.40 u Koprivnici u Kolodvorskoj ulici dobio znak od policije da se zaustavi, što nije učinio, već je ubrzao do parkirališta gdje je ostavio auto i uputio se u bijeg ‘cipelcugom’.

Nije uspio pobjeći policajcima, najvjerojatnije zbog 1,86 promila alkohola u krvi. Sud ga je kaznio s 12 tisuća kuna kazne i ostao je bez vozačke na četiri mjeseca.

 

čitam...
Loading...