4 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pisanica od srca krenula na put za Rim
P

Ne propustite

Pisanica od srca, poklon Svetom Ocu, krenula je na svoj put prema Vatikanu. Pisanica je krenula na put iz Hlebina odakle ju je do Zagreba prevezao gospodin Dragutin Bermanec, vlasnik tvrtke „Berman.Plastika” iz Križevaca koji i izrađuje velika jaja od poliestera. Osim što ju je besplatno prevezao, gospodin Bermanec je i poklonio jaje koje će se oslikavati za Svetog Oca te na taj način uvelike pomogao u realizaciji donacije Pisanice Svetom Ocu. Kod utovara su pomogli i slikari koji će desetak dana u Rimu besplatno oslikavati jaje.

Osim gore navedenih, ovaj projekt prati i Hrvatska turistička zajednica koja je danas iz Zagreba otpremila Pisanicu od srca na put u Rim.

Poklanjanje jedne od pisanica Svetom Ocu najveće je priznanje do sada, kako TZ KKŽ tako i Koprivničko-križevačkoj županiji, te još jedan dokaz da je projekt Pisanica od srca prepoznat, prihvaćen i cijenjen ne samo u Hrvatskoj već i van granica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×