klub iz vinogradske

Pitomača s pripremama kreće prvog dana srpnja, kostur momčadi trebao bi ostati, pregovaraju s još nekoliko igrača

Teško je još išta prognozirati za nadolazeću sezonu, no svatko ima svoje želje i ambicije. 

17:00h
0
Foto: M. Šolc i fotoBegović
Foto: M. Šolc i fotoBegović

U nogometnom klubu Pitomača prošlog je petka održan klupski sastanak na kojem su se igrači većinom izjasnili da ostaju i da neće mijenjati sredinu, barem što se nogometa tiče, otkrio nam je njihov trener Goran Bosilkovski. Tek su dva mladića koje čeka fakultetsko obrazovanje kazala da još moraju razmisliti, no i oni će najvjerojatnije ostati vjerni klubu iz Vinogradske.

– Pregovaramo s dva, tri igrača, gledamo nekoliko mladih perspektivnih igrača čija imena ne bih otkrivao da im ne napravim probleme. Ne želimo se nikom zamjeriti, sve se može dogovoriti – rekao je trener.

Pripreme će u Pitomači krenuti 1. srpnja, tako je odredio Bosilkovski. Već se znaju i protivnici u pripremnim utakmicama. Prva se igra s Bušetinom koja to još mora potvrditi, no vjeruju da će se igrati. Zatim će odmjeriti snage s momčadi iz Beletinca, dok ih 18./19. srpnja čeka turnir u Kloštru Podravskom.

Foto: FOTO Begović
Goran Bosilkovski // Foto: FOTO Begović

Tjedan dana kasnije, 25. srpnja igrat će kod kuće protiv Radnik-Križevaca, što će biti uvertira za tamošnje četvrtfinale Kupa koje se igra u prvim danima kolovoza. Teško je još išta prognozirati za nadolazeću sezonu, no svatko ima svoje želje i ambicije.

Želimo biti što bolji, u gornjem dijelu tablice. Ne želimo grlom u jagode, ako se nešto otvori drage volje ćemo to iskoristiti. Glavni igrači ostaju u klubu, to nam je važno – kazao je Bosilkovski.

Pitomača je netom prekinutu sezonu završila kao trećeplasirana u Četvrtoj HNL, s tri boda zaostatka za drugoplasiranim Ferdinandovcom.

 

čitam...