22.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pivovara Carlsberg Croatia povećala volumen prodaje u 2008. godini
P

Ne propustite

090218-jakobsen-mPivovara Carlsberg Croatia d.o.o. predstavila je svoje poslovne rezultate za 2008. godinu. Ukupan volumen prodaje Carlsberga Croatia bio je 739.952 hl, što je povećanje od više od 13 posto u usporedbi sa istim razdobljem 2007. Volumen prodaje u Hrvatskoj porastao je 6 posto u odnosu na isto razdoblje 2007. godine. Istovremeno, ukupno hrvatsko tržište piva palo je za 1,6 posto. Tržišni udio Carlsberga Croatia na domaćem pivskom tržištu bio je 16,3 posto, dok je u istom razdoblju 2007. iznosio 15,2 posto.

Predsjednik Uprave Carlsberga Croatia, Thomas Kure Jakobsen, rekao je:

– Naš stalni uspjeh temelji se na našim uzbudljivim brendovima, motiviranim ljudima i bliskoj povezanosti s kupcima i potrošačima. U 2009. u našu pivovaru znatno će se investirati, i ta investicija predstavlja jednu od najvećih Carlsbergovih investicija ove godine. Također, ponosni smo što će u svibnju Tuborg Green Fest predstaviti Depeche Mode.

Ujedno smo nedavno tijekom Company Daya, kompanijskog godišnjeg sastanka, svim zaposlenicima predstavili naše izazovne ciljeve i planove kako bi podijelili uzbuđenje te zadobili predanost cijele organizacije. S tako snažnim investiranjem u proširenje kapaciteta proizvodnje i razvoj, ulaganjem u brendove, i radom visokomotiviranih zaposlenika, naši kvalitetni pivski brendovi Tuborg i Pan donijet će više nego ikad zabave i osvježenja potrošačima – poručio je Thomas Kure Jakobsen.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svega ima!

FOTO Tradicionalni sajmeni dan u Đurđevcu privukao mnoštvo kupaca i prodavatelja: “Tri stvari jedan euro, biraj!”

Đurđevcom je danas u prijepodnevnim satima odzvanjao zvuk cjenkanja, ali i ekskluzivnih ponuda kao što su "biraj, tri za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×