16.2 C
Koprivnica
Subota, 3. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pivovara Carlsberg Croatia povećala volumen prodaje u 2008. godini
P

Ne propustite

090218-jakobsen-mPivovara Carlsberg Croatia d.o.o. predstavila je svoje poslovne rezultate za 2008. godinu. Ukupan volumen prodaje Carlsberga Croatia bio je 739.952 hl, što je povećanje od više od 13 posto u usporedbi sa istim razdobljem 2007. Volumen prodaje u Hrvatskoj porastao je 6 posto u odnosu na isto razdoblje 2007. godine. Istovremeno, ukupno hrvatsko tržište piva palo je za 1,6 posto. Tržišni udio Carlsberga Croatia na domaćem pivskom tržištu bio je 16,3 posto, dok je u istom razdoblju 2007. iznosio 15,2 posto.

Predsjednik Uprave Carlsberga Croatia, Thomas Kure Jakobsen, rekao je:

– Naš stalni uspjeh temelji se na našim uzbudljivim brendovima, motiviranim ljudima i bliskoj povezanosti s kupcima i potrošačima. U 2009. u našu pivovaru znatno će se investirati, i ta investicija predstavlja jednu od najvećih Carlsbergovih investicija ove godine. Također, ponosni smo što će u svibnju Tuborg Green Fest predstaviti Depeche Mode.

Ujedno smo nedavno tijekom Company Daya, kompanijskog godišnjeg sastanka, svim zaposlenicima predstavili naše izazovne ciljeve i planove kako bi podijelili uzbuđenje te zadobili predanost cijele organizacije. S tako snažnim investiranjem u proširenje kapaciteta proizvodnje i razvoj, ulaganjem u brendove, i radom visokomotiviranih zaposlenika, naši kvalitetni pivski brendovi Tuborg i Pan donijet će više nego ikad zabave i osvježenja potrošačima – poručio je Thomas Kure Jakobsen.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

JUBILEJ

FOTO/VIDEO Dobrovoljno vatrogasno društvo Budrovac svečano proslavilo 90. obljetnicu djelovanja

Dobrovoljno vatrogasno društvo iz đurđevačkog prigradskog naselja Budrovac proslavilo je 90. obljetnicu djelovanja. U sklopu proslave upriličen je i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti