UĐITE U NJEN POETSKI SVIJET

Pjevačica Danijela Martinović stiže u Koprivnicu! Predstavit će novu knjigu u koprivničkoj knjižnici

U obje knjige Danijela poziva čitatelje u svoj poetski svijet, u nježno lirsko tkanje opservacija o svijetu, ljubavi i ljudima. U tim tekstovima Danijela vidi široko, a osjeća duboko.

08:31h
0
Danijela Martinović e

Danijela Martinović stiže u Koprivnicu i to u srijedu 11. ožujka u 18 sati. U Knjižnici i čitaonici Fran Galović, koprivničkoj će se publici predstaviti u malo drugačijem svjetlu.

Danijelu Martinović navikli smo gledati na velikim pozornicama, a ovoga će puta u nešto intimnijem ozračju predstaviti svoju drugu zbirku poezije. “Neopisivo” je druga knjiga iz serijala “Šalabahter života”, motivacijskih poetskih zapisa naše poznate pjevačice Danijele Martinović. Prva knjiga, nazvana samo “Šalabahter života”, objavljena je 2016. godine i vrlo je brzo rasprodana. Upravo zbog toga uz “Neopisivo” na tržištu se istovremeno pojavljuje i novo izdanje prvog “Šalabahtera”.

U obje knjige Danijela poziva čitatelje u svoj poetski svijet, u nježno lirsko tkanje opservacija o svijetu, ljubavi i ljudima. U tim tekstovima Danijela vidi široko, a osjeća duboko.

– Katkad meka, katkad nepopustljiva, a katkad nježna i zaljubljena, no uvijek svoja i prepoznatljiva Danijela se predstavlja kao zrela pjesnikinja koja suvereno vlada zakonitostima poetskoga kazivanja i svakako će iznenaditi, i to ugodno, mnoge čitatelje koji je doživljavaju samo kao pop-pjevačicu. Danijela je ozbiljna i duboka osoba, znatiželjna i zaigrana, osoba koja zapravo ima nekoliko ozbiljnih umjetničkih identiteta i u svima se odlično snalazi – poručuju iz koprivničke knjižnice.

Svi zainteresirani dobrodošli su, a ulaz je slobodan.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW