17.6 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
REGIONALNA LIGA

Plivači Cerina plivali u Sisku, Erik Petrić osvojio dva prva i dva treća mjesta
P

Iz kluba ističu kako su svi poboljšali rezultate, što je dobar uvod za završno natjecanje sezone.

Ne propustite

Plivački klub Cerine imao je 12 predstavnika u drugome kolu Regionalne lige 4 održanom u subotu 19. lipnja u Sisku. Točnije, nastupili su: Marija Belčić, Katja Koščak, Karlo Tratnjak, Petar Ferčec, Tomislav Pobi, Erik Petrić, Vili Lipuš, Šime Stanković, Domagoj Krapinec, Mislav Skvaža, Matija Perović i Pavel Pahek Remenar u pratnji trenera Predraga Žagara i Lane Kovač.

Karlo Tratnjak, Petar Ferčec i Pavel Pahek Remenar osvojili su druga mjesta u disciplinama 50 leptir, 100 prsno i 200 slobodno. Šime Stanković bio je drugi na 100 i 50 slobodno te treći na 50 leđno. Erik Petrić je, pak, bio prvi na 50 leptir i 50 leđno te treći na 100 slobodno i 50 slobodno. Iz kluba ističu kako su svi poboljšali rezultate, što je dobar uvod za završno natjecanje sezone, odnosno Regionalno natjecanje 10. i 11. srpnja u Sisku.

Istaknuli su Pavela Paheka Remenara koji je na Ekipnom prvenstvu Hrvatske u Rijeci isplivao A limite na 100 i 200 prsno, plasiravši se time na Prvenstvo Hrvatske za kadete.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U susjedstvu

UPRAVO Muškarac nožem na smrt izbo starijeg, ženu razrezao, u bolnici je

​Kako upravo doznajemo, danas  oko 17.25 sati dogodilo se strašno ubojstvo. Naime, policija navodi kako se ubojstvo dogodilo u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×