16.9 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kakva dominacija

Plivači Cerina u Sisku oko vrata stavili čak 26 medalja, Erik Petrić na postolje stao sedam puta, Maria Rihtarić jednom manje
P

Trenerice Martina Gregurek i Lana Kovač mogu biti ponosne na svoje pulene

Ne propustite

Mladi plivači PK Cerine zadnjeg vikenda u siječnju plivali su na Regionalnom prvenstvu Hrvatske za kadete, mlađe kadete i početnike u Sisku, gdje su ostvarili odlične rezultate. Naime, pod vodstvom trenerica Martine Gregurek i Lane Kovač, mali Koprivničanci osvojili su čak 26 medalja.

Kako su napomenuli iz kluba, posebno valja pohvaliti početnica Mariju Rihtarić, koja je osvojila ni manje ni više nego šest medalja. Zlatne na 50 prsno i 100 leđno, srebrne na 50 slobodno, 100 slobodno i 100 mješovito te broncu na 50 leđno. Ana Hren uzela je dva srebra (50 i 100 prsno) i dvije bronce (50 slobodno i 100 leđno), dok je početnik Matej Antolaš bio najbolji na 100 prsno.

U kategoriji mlađih kadeta najuspješniji su bili Erik Petrić sa zlatom na 50 i 100 leptir te 200 slobodno i srebrom na 50, 100 i 400 slobodno, Petar Domanovac sa zlatom na 50 i 100 prsno te 100 leđno i srebrom na 100 mješovito i Domagoj Krapinec s broncom na 100 leptir.

Od kadeta treba pohvaliti zlatnog Karla Tratnjaka na 200 leptir i brončanog Tomislava Pobija na 400 mješovito, a u klubu su posebno ponosni na zlatnu štafetu 4×100 mješovito kod mlađih kadeta, koju su izborili Erik Petrić, Petar Domanovac, Erik Štefanec i Petar Junušić. Također, broncu su uzeli kadeti na 4×200 slobodno, a plivali su Karlo Tratnjak, Tomislav Pobi, Mislav Skvaža i Teo Munić.

– S ovim prvenstvom završava zimski dio i nadamo se dobrim rezultatima i u ljetnom dijelu sezone – napomenuli su na kraju iz kluba.

plivački klub cerine
Foto: PK Cerine
plivački klub cerine
Foto: PK Cerine
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Turnir

Đurđevačke teniske nade uspješne u Varaždinu, Andrej posustao tek u polufinalu

Kako doznajemo, na turniru za mlade tenisače u Varaždinu, koje je organizirao TK Varteks za tenisače do  8, 9...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×