tradicionalni miting

Plivački Kup grada Koprivnice okupio 330 natjecatelja, Petar Domanovac srebrni na 50 metara prsno

Marija Belčić bila je četvrta na 50 leptir, a Erik Petrić četvrti na 50 leptir i 100 slobodno

09:57h
0
Foto: PK Cerine

Povodom Dana grada i u organizaciji PK Cerine, proteklog vikenda na koprivničkim bazenima održan je tradicionalni, 11. po redu, plivački Kup grada Koprivnice. Ove godine okupio je oko 330 plivača iz 15 klubova iz kontinentalne Hrvatske, a plivalo se u disciplinama 100 mješovito, 100 slobodno, 50 slobodno, 50 leptir, 50 leđno i 50 prsno.

Boje Cerina branila su 33 plivača i plivačica, a istaknuli su se Petar Domanovac, koji je bio drugi na 50 prsno, Marija Belčić s četvrtim mjestom na 50 leptir i Erik Petrić, koji je bio četvrti u dvije discipline, na 50 leptir i 100 slobodno. Plivače su vodile trenerice Lana Kovač i Martina Gregurek.

Napomenimo kako su otvaranju mitinga prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić, članovi uprave Komunalca Dubravka Horvat i Goran Međurečan i voditeljica bazena Sonja Šafar.

– Zahvale od strane PK Cerina idu prema Podravci koja je osigurala poklone za sve natjecatelje, Kalimeru koji se pobrinuo za organizacijski odbor te naravno Zajednici sportskih udruga grada Koprivnice i Komunalcu. Čestitke svim plivačima – poručili su iz koprivničkog kluba.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!