25.1 C
Koprivnica
Četvrtak, 1. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nakon žalbe državnog odvjetništva

Po Koprivnici dilao kokain pa kažnjen uvjetno, sad mu, ipak, prijeti život iza rešetaka
P

Prije dvije godine minimalno je desetak puta prodavao i na uživanje davao drogu

Ne propustite

Iako je prvostupanjskom presudom općinskog suda u Koprivnici prošao prilično dobro, 33-godišnjem mladiću, koji je prije dvije godine barem desetak puta na području Koprivnice i okolice prodavao i na uživanje davao kokain, planove bi mogla poremetiti žalba državnog odvjetništva.

Naime, oni smatraju da je uvjetna kazna zatvora od jedne godine, s rokom kušnje od četiri godine, neprimjerena i neprihvatljiva.

– Uvjetna sankcija za osobu koja je već bila osuđena za počinjenje teškog kaznenog djela i koja je u duljem razdoblju prodavala i davala na konzumaciju tešku drogu nije primjerena. Stoga je u žalbi predloženo da se okrivljeniku izrekne bezuvjetna kazna zatvora – stoji u njihovu priopćenju.

S obzirom na prilično burnu prošlost mladića, može se pretpostaviti da će ova žalba državnog odvjetništva biti prihvaćena, a to, pak, znači da će 33-godišnjak određeno vrijeme provesti iza rešetaka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

U KOPRIVNICI

Sutra će bez vode biti stanovnici Ulice Mihovila Pavleka Miškine i Ulice Miroslava Krleže, osigurane su cisterne s vodom

Korisnici vodnih usluga u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u Koprivnici, na neparnim kućnim brojevima od 1 do 29A i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti