Izvanredna regulacija prometa

Počela je motorijada na Šoderici, a danas se na cestama održava motociklistički defile

Danas od 16 do 18 sati održat će se defile sudionika moto-skupa na relaciji Šoderice prema centru Koprivnice i natrag.

12:10h
0
Motoristički defile // Foto: Matija Gudlin

Kako se ovaj vikend na jezeru Šoderica održava Roosters moto-skup te se dolazak najvećeg broja sudionika očekuje danas do 14 sati, policija poziva sudionike u prometu na oprez i razumijevanje.


Također, danas od 16 do 18 sati održat će se defile sudionika moto-skupa na relaciji Šoderice prema centru Koprivnice i natrag.

Stoga je u tom razdoblju preporuka biti na oprezu ili izbjegavati put od Šoderice preko Peteranca, Peteranske ceste, Ulice M. P. Miškine do Trga bana J. Jelačića i Zrinskog trga, gdje će se motociklisti zadržati oko 45 minuta.

Također, upute se odnose i na njihov povratak preko Florijanskog trga, ulica A. Starčevića, I. Čemičkog, Danica i Đelekovca pa do Šoderice.

U pratnju sudionika defilea biti će policijski službenici PU koprivničko-križevačke.

Odlazak sudionika moto-skupa predviđen je za prijepodnevne sate nedjelje.

Policija moli sudionike moto-skupa i ostale sudionike u prometu, da poštuju prometne znakove koje će davati policijski službenici koji će osiguravati defile motorista kao i pristupne pravce mjestu moto-skupa.

Apelira se na sve vozače, a posebice vozače motocikala, s obzirom na smrtno stradavanje vozača motocikla tijekom prošlogodišnjeg moto-skupa, da nakon konzumacije alkoholnih pića ne upravljaju vozilima u prometu na cesti, da poštuju prometne propise u vezi brzine kretanja vozila te pretjecanja i korištenja zaštitne kacige.

Sukladno tome, u razdoblju od ova dva dana na području  Postaje prometne policije Koprivnica, provest će se preventivno-represivna akcija Nadzora alkoholiziranosti vozača i vozača motocikala i mopeda.

čitam...