8.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Počelo preseljenje Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije
P

Ne propustite

Završili su radovi na unutarnjem uređenju prostora „stare interne“ u krugu Opće bolnice „Tomislav Bardek“ u Koprivnici. Trenutno su u tijeku preseljenja svih službi Zavoda za javno zdravstvo iz stare zgrade u centru grada na lokaciju na Trgu dr. Tomislava Bardeka. Završetak preseljenja se planira u subotu.

Na prvom katu „stare interne“ nalazit će se sljedeće službe Zavoda: Služba za epidemiologiju, Služba za školsku medicinu i Služba javnog zdravstva i socijalne medicine. Drugi kat je predviđen za Centar za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti, te Služba za zajedničke poslove i gospodarstvo. 

Za prvu fazu sanacije zgrade „stare interne“, iz sredstava Županije i Zavoda izdvojeno je šest milijuna kuna, dok je u drugoj fazi 3,9 milijuna kuna osigurano iz kredita, decentraliziranih sredstava i vlastitih sredstava Zavoda za javno zdravstvo. Od preostalih radova koji se moraju izvesti planira se uređenje okoliša, drenaža i završni sloj fasade.

Sami korisnici usluga Zavoda neće u ovih nekoliko dana biti ni u čemu zakinuti jer se planom preseljenja niti u jednom trenutku ne prekida usluga za građanstvo. Od idućeg tjedna sve usluge mogu se dobiti u još primjerenijim prostorima na novoj adresi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepravomoćna presuda

Koprivničanac ostao paraliziran zbog posla, tužio šefa, a on zbog ovrhe prepisao nekretnine na svog sina

Nesretna je sudbina jednog Koprivničanca (podaci poznati redakciji op.a.) koji je teško stradao prije nešto više od deset godina...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×