10.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podijeljena uvjerenja o osposobljenosti nezaposlenima
P

Ne propustite

Danas su u koprivničkom Kinu “Velebit”  podijeljena uvjerenja o osposobljenosti za 68 nezaposlenih osoba koje su u Pučkom otvorenom učilištu pohađale programe osposobljavanja za računalne daktilografe, računalne operatere, operatere za uredsku primjenu i samostalne knjigovođe. Uvjerenja je podijelio gradonačelnik Koprivnice, Zvonimir Mršić, a programi su izvođeni u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Gradom Koprivnicom i profesorima koji su u njima sudjelovali.

“Volio bih kad bi ova poruka iz koprivničkog kina otišla i šire u Hrvatsku, jer nažalost nije situacija svagdje takva da imamo nezaposlene koji se žele obrazovati.”, poručio je Mršić, naglasivši kako treba biti aktivan u vremenu kad se nema prilike raditi. “Iskustvo govori da je većina onih koji su prošli neki od ciklusa obrazovanja vrlo brzo nakon toga našla posao.”, rekao je.

U koprivničkom Pučkom otvorenom učilištu ukupno se izvodi 50 verificiranih programa, koji traju od 125 do 560 nastavnih sati. Tu su i razni neverificirani program poput tečajeva stranih jezika, krojenja, šivanja, brzog čitanja i sl. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Parlamentarni izbori 2024.

[IZBORI] Izlaznost puno veća nego 2020., Koprivnica na top listi gradova s najvećim odazivom birača

Državno izborno povjerenstvo u 12 sati objavilo je prve podatke o izlaznosti na parlamentarne izbore na razini cijele Hrvatske,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×