22.9 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podijeljene četiri tisuće porcija Podravkinog graha
P

Ne propustite

Središnji događaj Međunarodnog praznika rada, tradicionalna podjela graha, održan je danas iza podne na koprivničkom Zrinskom trgu.

Gradonačelnik Zvonimir Mršić, njegovi zamjenici Vesna Želježnjak i Dražen Pros te predstavnici Gradskog vijeća podijelili su ukupno 4.000 porcija graha, kojeg je pripremila Podravka, a za što je utrošeno oko 400 kilograma mesa.

Prevelikih gužvi nije bilo, dok je red za zdjelicu tople hrane bio kraći nego prijašnjih godina. Ono što je ipak primijećeno je povećan broj posuda veće zapremine koje su građani, poglavito starije dobi, donijeli sa sobom. Nisu krili da će tih nekoliko porcija ponijeti kući kako bi na taj način osigurali obrok i za sutra.
Zanimljivo je i da su nakon nekog vremena određene zdjelice vijećnici počeli prepoznavati, pa se moglo zaključiti da je nekolicina građana osigurala ručak i za više od jednog dana, a možda i nekoliko osoba.

Zahvaljujući dobrim vremenskim prilikama i skromnom broju sjedećih mjesta pod šatorom, građani su se u dobrom raspoloženju razmilili po klupama na trgu i ispred parka te više ili manje snalažljivo degustirali prvosvibanjsko jelo. Bio je to trenutak da se barem nakratko zaboravi na svakodnevne brige i probleme.

Izvor: Glas Podravine

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tenor Trouble Quinteta

Jazz klub Koprivnica nastupom odličnog kvinteta obilježava Svjetski dan glazbe, evo detalja

Koncert Tenor Trouble Quinteta u sklopu 27. glazbenog ciklusa Jazz From the Woods na rasporedu je u petak 21....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×