PFIZER, MODERNA, JOHNSON&JOHNSON

Podravci i Prigorci, ovo je shema cijepljenja za narednih nekoliko dana

Važno je naglasiti kako se, kao i dosad, građani mogu cijepiti i u ambulanti liječnika obiteljske medicine, a svi zainteresirani mogu se javiti svojim liječnicima koji će organizirati cijepljenje, podsjeća Stožer.

11:36h
0
Cijepljenje koronavirus // Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije pozivaju sve zainteresirane građane koji se dosad nisu cijepili i one koji se žele cijepiti drugom dozom da se odazovu akcijama u sklopu jesenske sheme cijepljenja.

– Za dolazak na cijepljenje nije potrebna prethodna najava, obavezno se moraju
ponijeti osobna i zdravstvena iskaznica, a kod dolaska po drugu dozu cjepiva,
potrebno je donijeti i potvrdu o primitku prve doze – navode.

Sutra, od 8 do 11 sati, u dvorani Srednje škole Koprivnica (Trg slobode 7) cijepit će se svim trima vrstama cjepiva, odnosno Pfizerovim, Moderninim i Johnson&Johnsonovim. Par dana kasnije, u srijedu 22. rujna, od 14 do 16 sati, Pfizerom će se cijepiti u županijskom Domu zdravlja u Đurđevcu Ulica Ljudevita Gaja 1), a u petak 24. rujna, od 14 do 16 sati, Pfizerom u dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima (Potočka 26).

Posljednji punkt u jesenskoj shemi cijepljenja, objavio je Stožer, bit će organiziran u subotu 25. rujna, od 8 do 11 sati, ponovno u dvorani koprivničke Srednje škole. I tada će građanima biti na raspolaganju sve tri vrste cjepiva.

– Važno je naglasiti kako se, kao i dosad, građani mogu cijepiti i u ambulanti liječnika obiteljske medicine, a svi zainteresirani mogu se javiti svojim liječnicima koji će organizirati cijepljenje – podsjeća Stožer.